Solar Boat Twente, 5e in Monaco

Bedankt namens Solar Boat Twente!

Van Solar team Twente:

Geachte partners,

Inmiddels zijn we weer enigszins bekomen van de race in Monaco. Het was voor ons een erg leerzaam evenement. In de volgende link kunt u nog wat beeldmateriaal zien:

https://we.tl/t-GElMQMM3HN

Het was jammer dat we tijdens de endurance race technische problemen hebben gehad: de linkervleugel aan de voorkant bewoog niet meer mee. Dit zorgde ervoor dat de vleugel meer weerstand genereerde. Na deze race hebben we alles op alles gezet om onze technische problemen op te lossen en hebben we de andere races met succes uitgevaren! Vanwege de doorontwikkelde concurrentie zijn we op een vijfde plaats geëindigd op het wereldkampioenschap.

Desondanks hebben we wel erg genoten in Monaco. Daarbij hebben we door onze onderscheidende ontwerpen de techtalk weten te winnen! Al die ontwerpen hadden we zonder jullie niet kunnen realiseren. Zowel in het design als in de ontwikkeling ervan.

We zijn jullie daar erg dankbaar voor! Zonder jullie support was dit jaar voor ons niet mogelijk geweest. We hebben dankzij jullie ondersteuning een ontzettend gaaf en leerzaam jaar mogen meemaken, bedankt!

Overigens is ons raceseizoen nog niet voorbij. Op 6 en 7 september racen wij onze laatste race in Dordrecht! Hierbij gaan we racen voor het overall klassement van de Solar Sport One competitie. We betrekken het nieuwe team zoveel mogelijk bij deze race, zodat zij gelijk een idee hebben van waar je als team naartoe werkt. Gedurende de vakantie gaan wij dan ook nog bezig met testen (met het nieuwe team) om de boot constant vliegende te krijgen in Dordrecht.