IYCA op bezoek bij Team Brunel

Vrijdag, 19 juni 2015

Gastvrij werden de leden en hun introducees ’s middags onthaald in ’t Spuigat, het clubhuis van de Jachtclub Scheveningen. Met welkomstwoorden van de Scheveningse voorzitter Wim van der Loo, voelde de IYCA zich thuis in ’t aloude vissersplaatsje, nu toneel van de Volvo Ocean Race pitstop.

Gelaafd met korenwijn en gebakken visjes, verruilden de IYCA leden en hun gasten ’t Spuigat voor de VOR Village. Met Team Brunel, als thuishaven de IYCA, en Bouwe Bekking, als lid van de IYCA, een soort thuiswedstrijd.

Een warm welkom in het Brunel Paviljoen waar de crew nog een hart onder de riem gestoken werd voor de laatste etappe; het veilig stellen van de tweede plaats met de adem van Dong Feng, Mapfre en Alvimedica in de nek.

Uit het dak, of zo je wilt, door het dek, ging een ieder die het concert bijwoonde met de huldigingen van Team Brunel  en Team SCA, en dat door de  ‘good old’ Golden Earrings werd afgesloten.