Clubavond bij IYCA

De datum is geprikt. Op 6 november staat de eerste clubavond van de International Yacht Club Amsterdam gepland. Het belooft een mooie avond te worden, waarin naast een heerlijk buffet en diverse presentaties, ook een update gegeven zal worden over de positie Team Brunel in de Volvo Ocean Race.

Na de officiële opening van de International Yacht Club Amsterdam op 24 september, is de eerste clubavond nu ook een feit. Op 6 november openen wij de deuren van onze maritieme sociëteit in het Grand Hotel Amrâth (Prins Hendrikkade 108, Amsterdam) voor de eerste clubavond.

Vanaf het ontvangst om half zeven met een heerlijk buffet , tot het einde om negen uur zal de avond gevuld zijn met diverse presentaties en clubnieuws. Ook vertelt Jeroen de Vos van Dykstra Naval Architects over de ontwikkeling van de J-Class Yachts, en wordt er een update gegeven over de positie van Team Brunel in de Volvo Ocean Race.

Na afloop van de presentaties is er nog voldoende tijd om iets te drinken en nader met elkaar kennis te maken. Ook is er volop gelegenheid om de fraaie faciliteiten van de International Yacht Club Amsterdam te bekijken. Deze faciliteiten, zoals de meeting rooms, de fitnesszaal, het zwembad en de sauna, zijn voor onze leden (met korting) beschikbaar.

De eerste 25 leden hebben zich inmiddels aangemeld. Vanzelfsprekend is er op 6 november volop gelegenheid om je direct in te schrijven. Je bent in goed gezelschap van onder andere Dorian van Rijsselberghe en Bouwe Bekking, die al als lid zijn toegetreden.

Wij zijn er trots op dat we in navolging van roemruchte internationale yacht clubs zoals de New York Yacht Club en de Sint Petersburg Yacht Club en De Maas Rotterdam nu ook een eigen internationale yacht club in Amsterdam hebben. Komt u ook?