Champagne Kreeft en Oester Race 22 – 25 juni 2016

Onder auspiciën van de International Yacht Club Amsterdam wordt van 22- 25 juni 2016 de Kreeft Champagne en Oester Race georganiseerd. Het ‘lekkere’ zusje van de stoere Challenge Cup.

Wie heeft hier geen beeld bij? Juist..!! En daar gaat het ons om, we combineren het leuke met het lekkere. Daarom start de Champagne Kreeft en Oester Race in de nacht van woensdag 22 juni op donderdag 23 juni vanuit Scheveningen. (…want wáár hebben ze nou versere visjes…?!). We verwelkomen iedereen met spartelverse haring, sappige lekkerbekjes en een gezellig glas bubbels van ‘Premier Bulle’ in het Spuigat. Deze Scheveningse jachtclub is dan ook dé zeilersplek bij uitstek om deze heerlijke wedstrijd te starten. Om 23.00 uur varen we uit en starten exact middernacht. Zo rondom de kortste nacht varen we al vroeg met een schitterende zonsopgang (zo staat dat in de boekjes) langs de Zeeuwse kust richting het Belgische waar de zilte Oesters samen met al het andere lekkers uit de zee al uitnodigend op ons ligt te wachten bij de Oesterput in Blankenberge. Het klinkt zo decadent maar het is ‘oohh so basic’, want waar eet je nu gewoon tussen de betonnen bassins gevuld met vis aan lange houten tafels, gezellig en met z’n allen bij elkaar?

Op vrijdag starten we voor de weg terug en met een beetje geluk is het 70 mijl ruime wind, dus de Spin- en Genaker liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Bij teugkomst in Scheveningen is er een Happy Champy prijsuitreiking.

Doe mee en schrijf snel in, want het is tenslotte het lekkere zusje van de Challenge Cup…!

Zowel de Pre-Challenge Nights, Chamapgne Kreeft en Oester Race als de Challenge Cup zijn als Business event te varen. Het leuke daarvan is dat je eigenlijk niets zelf hoeft te regelen. Nou ja behalve je gasten, relaties of medewerkers uitnodigen natuurlijk en er als een stoer TEAM optimaal voor te gaan. Een boot kunnen wij voor je verzorgen.

Meer informatie te verkrijgen via info@iyca.nl