28 april a.s., Zeilen met ‘De Papegaai’

Op donderdag 28 april a.s. vanaf 17.00 uur heeft de International Yacht Club Amsterdam voor haar leden de prachtige Lemsteraak ‘De Papegaai’ gereserveerd, om de dag nà Koningsdag een aantal uren in goed gezelschap uit te waaien. Een sportieve activiteit waarvoor zeilervaring en kennis is niet noodzakelijk zijn. We schepen in vanuit Muiden. Aan boord zullen een drankje en een borrelhapje worden geserveerd. Na afloop van het zeilen is er gelegenheid tot dineren Indien u daar aan wenst deel te nemen, vragen we u dat bij de aanmelding aan te geven.

Een paar uur puur vaarplezier op deze klasse met koninklijke allure laat u toch niet voorbijgaan? Aanmelden kan tot  uiterlijk donderdag 21 april, aan via info@IYCA.nl . Alleen voor leden en vol=vol.